Garantia de Futur

Els Nostres Productes

Calderes de gasificació

 

 

De la baixa bavària a Alemanya, les calderes Lopper distribuïdes per Biosoltec són una aposta de futur. Calderes fetes a mà, molt reforçades, per a una duració de per vida, amb 10 anys de garantia. Pensades des de nivell residencial a industrial. Models manuals i automàtics de 20 kW a 1000 kW, per a tronc, astella, pellet, miscanthus, closca, pinyola, etc.

Podeu consultar els catàlegs aquí:

  • Drummer - Caldera d'alimentació manual, amb troncs
  • Turner - Caldera d'alimentació automàtica, amb pellet o astella
  • Unibloc - Acumuladors d'aigua calenta

 http://intermet.biz/pl/

http://www.lopper.ch/

http://www.wildfellner.at/

Cremadors de pellet

 

 

 

Els nostres cremadors de pellet Eco-palnik, produïts a la Silesia polonesa, estan pensats per adaptar-se a la teva caldera de gasoil i així poder estalviar utilitzant pellet, closca d'atmetlla, closca d'avellana o pinyola com a combustible. Oferim models des de 16 kW fins a 4 MW, amb sistemes de neteja automàtic amb pis mòvil. Podeu consultar el catàleg amb els diferents models i característiques tècniques al següent enllaç: Eco-palnik.

http://eco-palnik.pl/        

 

Generadors d'aire

 

Pensats per a granges, hivernacles, tallers, naus, etc., els nostres generadors d'aire Bio4heating, dissenyats i produïts a Bèlgica, escalfen la superfície que més t'interessi. Models de 15 kW fins a 400 kW. Funcionen amb tronc, estella, pellet, serradura, briqueta, closca d'avellana, pinyol d'oliva, etc. Podeu consultar el catàleg amb les característiques tècniques al següent enllaç: Bio4heating.

http://www.bio4heating.com/en

 

Biosoltec Palla

El repte

Com millorar encara més la usabilitat i eficiència de les calderes de biomassa de palla.

Pels agricultors, les empreses rurals i les comunitats locals que busquen sistemes de calefacció rentables, les calderes de biomassa de palla ofereixen avantatges significatius. La palla és tèrmicament eficient i més barata que tots els combustibles fòssils i altres formes de biomassa. Està fàcilment disponible com a subproducte de l’agricultura i requereix d’un processament mínim per a ser utilitzat com a combustible.

MetalERG fabrica calderes de palla des de 1993, refinant els seus dissenys en resposta a la demanda dels clients. El seu últim model, Bio-Eco-Matic, ofereix una major automatització a cada etapa per tal de millorar encara més la facilitat d’ús i l’estalvi financer.

La solució

Calefacció de Baix cost a partir de dissenys altament automatitzats, modulars y flexibles.

La caldera Bio-Eco-Matic de MetalERG és una caldera de lot totalment automàtica de palla amb una gamma d’energia de 200kW a 995kW.

La caldera ofereix un estalvi de costos significatiu mitjançant l’ús d’un combustible fàcilment disponible, independent i de Baix cost. El seu sistema de càrrega automàtic permet utilitzar bales de palla senceres per a la combustió sense intervenció manual addicional. També pot equiparar-se amb un sistema automàtic d’eliminació de cendres i un sistema de Neteja de l’intercanviador de calor per tal de minimitzar els requeriments de manteniment.

Té un disseny modular que el fa apte per a escalfar una gran varietat d’edificis agrícoles, comercials i residencials. La configuració final de la caldera està feta a mida pel client, tenint en compte les necessitats energètiques, el tipus de palla i la disponibilitat d’espai.

Les característiques

Les característiques de la caldera Bio-Eco-Matic:

  • Calefacció de Baix cost, independent, convenient i eficient per una varietat d’ajustaments comercials, agrícoles o residencials
  • Intervenció manual mínima en els processos de càrrega, operació, manteniment i neteja del combustible.
  • Combustible amb preus competitius en comparació amb altres formes de biomassa i calderes de combustibles fòssils
  • Disseny modular amb càmeres estàndard de combustió i càrrega i taula d’alimentació adaptable i intercanviadors de calor per a satisfer les necessitats individuals
  • Sistemes automàtics d’eliminació automàtica de cendres i intercanviadors de calor per a minimitzar el manteniment manual 

http://www.metalerg.pl/

Biosoltec Solar

Biosoltec solar l’empresa proporciona solucions sostenibles de construcció i productes d’energia renovable per a aplicacions residencials i industrials, dissenyem solucions per integrar l’energia solar a qualsevol lloc.

Què són els panells?

Els panells solars estan dissenyats per tal d’absorbir els raigs del sol com a Font d’energia per generar calor o electricitat.

Un mòdul (PV) fotovoltaic és un conjunt connectat generalment de 6 x 10 cèdules solars. Els panells fotovoltaics solars generen electricitat i subministrament solar en aplicacions residencials i industrials. Cada  mòdul té una classificació per la seva potencia de sortida de CC i típicament varia de 100 a 365 Watts. L’eficiència d’un mòdul determina l’àrea d’un mòdul donada la mateixa potencia nominal. Hi ha uns quants panells solars disponibles que estan superant l’eficiència del 19%. Un mòdul solar només pot produir una quantitat limitada de potencia, per tant, la majoria d’instal·lacions contenen múltiples mòduls. Un sistema fotovoltaic inclou típicament un panel o una matriu de mòduls solars, un inversor solar, i amb freqüència una bateria i/o un seguidor solar i el cablejat d’interconnexió. 

El preu de l’energia solar i les bateries per l’emmagatzematge ha seguit disminuint de manera que en molts casos és més barat que l’electricitat ordinària de la xarxa. 

 

Les cèdules fotovoltaiques converteixen la llum solar en electricitat. En la majoria de cèdules fotovoltaiques, l’energia de la llum excita els electrons dels àtoms del material semi-conductor. Els electrons energitzats generen llavors una tensió elèctrica.

La quantitat d’electricitat d’un sistema solar fotovoltaic genera depenent de la intensitat de la llum del sol a la que està exposat. També l’energia solar fotovoltaica genera electricitat durant els dies ennuvolats, però menys que la llum solar directa. Els panells solars fotovoltaics, òbviament, no generen electricitat durant la nit. 

 Les cèdules fotovoltaiques solen ser bastant petites, de manera que generalment necessiten combinar lots junts per tal de crear un panel fotovoltaic adequat. Aquests panells es combinen després junts en generadors fotovoltaics solars.

 

Els components del sistema d’energia solar fotovoltaica clau 

Els sistemes fotovoltaics inclouen generalment el següent:

• Panells fotovoltaics, els cables i els accessòries de muntatge o la fixació.

• Un inversor que converteix la corrent contínua dels panells fotovoltaics en corrent alterna, i el controlador.

• Els mesuradors d’electricitat especials per registrar l’electricitat generada i exportada a la xarxa

• Per a les situacions de fora de la xarxa, bateries, generadors de reserva i altres components especialitzats. 

 

 

La producció d’energia dels sistemes d’energia solar fotovoltaica 

Cada panell solar fotovoltaic té la seva sortida elèctrica màxima. Per exemple, un panel amb una qualificació de pico de 75Watts tindrà una potencia de 75W sota condicions de prova. Un panel ben col·locat normalment genera de 2,5 a 5 vegades la seva potencia nominal.

Els panells estan generalment disponibles de 5Wp a 300Wp. Un sistema d’energia solar fotovoltaic domèstic típic seria de 1.500 a 4.000Wp. Necessita un nombre de panells i connectar-los en una matriu per obtenir la sortida d’energia que necessita.

On col·locar els panells fotovoltaics? 

Els panells s’instal·len a les teulades, naus, hivernacles, garatges o solars. Asseguri’s de que el seu lloc:

  • Està lliure d’ombra i s’exposa a un bon sol tot l’any.
  • Té espai suficient.

 

Comprar sistemes d’energia solar fotovoltaica

 

El cost dels panells solars s’ha reduït considerablement durant els últims anys , ja que s’expandeixen i milloren les tecnologies de producció. 

 

Sol·liciti un pressupost. El nostre equip es posarà en contacte amb vostè. 

 

Ventilador industrial

Nuestro ventilador de la serie 7.3 con una cobertura de más de 1500 m cuadrados y solo 1300 W, motor PMSM sin mantenimiento, menos de 40dB. Se ve de primera clase con el diseño industrial, una solución perfecta para aplicaciones comerciales e industriales, como gimnasio, centro comercial, taller, almacén, etc.

 

Powerfoil® X3.0 es un ventilador de techo HVLS con iluminación LED de Big Ass Fans

http://www.kalefans.net/static/index/swf/b5.mp4

 

 

 

Climatización Evaporativa