Garantia de Futur

Els Nostres Productes

Calderes de gasificació

 

 

De la baixa bavària a Alemanya, les calderes Lopper distribuïdes per Biosoltec són una aposta de futur. Calderes fetes a mà, molt reforçades, per a una duració de per vida, amb 10 anys de garantia. Pensades des de nivell residencial a industrial. Models manuals i automàtics de 20 kW a 1000 kW, per a tronc, astella, pellet, miscanthus, closca, pinyola, etc.

Podeu consultar els catàlegs aquí:

  • Drummer - Caldera d'alimentació manual, amb troncs
  • Turner - Caldera d'alimentació automàtica, amb pellet o astella
  • Unibloc - Acumuladors d'aigua calenta

 

Cremadors de pellet

 

 

 

Els nostres cremadors de pellet Eco-palnik, produïts a la Silesia polonesa, estan pensats per adaptar-se a la teva caldera de gasoil i així poder estalviar utilitzant pellet, closca d'atmetlla, closca d'avellana o pinyola com a combustible. Oferim models des de 16 kW fins a 4 MW, amb sistemes de neteja automàtic amb pis mòvil. Podeu consultar el catàleg amb els diferents models i característiques tècniques al següent enllaç: Eco-palnik.

 

Generadors d'aire

 

Pensats per a granges, hivernacles, tallers, naus, etc., els nostres generadors d'aire Bio4heating, dissenyats i produïts a Bèlgica, escalfen la superfície que més t'interessi. Models de 15 kW fins a 400 kW. Funcionen amb tronc, estella, pellet, serradura, briqueta, closca d'avellana, pinyol d'oliva, etc. Podeu consultar el catàleg amb les característiques tècniques al següent enllaç: Bio4heating.